Ünal Karaman neden bıraktı?

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, görevinden ayrıldı.Ünal Karaman, Adana Demirspor'un resmi internet sitesinden yayımladığı mesajda, "çok sevdiğim kulübümdeki teknik direktörlük görevimden ayrılmış bulunmaktayım" de

Ünal Karaman neden bıraktı?

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, görevinden ayrıldı.

Ünal Karaman, Adana Demirspor'un resmi internet sitesinden yayımladığı mesajda, "çok sevdiğim kulübümdeki teknik direktörlük görevimden ayrılmış bulunmaktayım" dedi.

Ünal Karaman'ın açıklaması şu şekilde: "Geçtiğimiz sezon görev yaptığım çok sevdiğim kulübümdeki teknik direktörlük görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev yaptığım süre içerisinde desteklerini esirgemeyen Adana Valimiz Sayın Mustafa Büyük'e, her fırsatta maddi ve manevi destekleriyle yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'ye, Kozan Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk'e, heyecanımızı bizimle hisseden diğer ilçe belediye başkanlarımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye, yarışma içerisinde sonucu önemseden her daim desteklerini esirgemeyen ana sponsorumuz Temsa'ya, sporcu sağlığında yine bizlere büyük destek veren Algomed Hastanesi'ne, Çukurova Üniversitesi bünyesinde görev yapan Yüksel Gümürdülü Hocamız'a, başta kulüp başkanımız Sayın Selahattin Aydoğdu olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerimize, sportif direktörümüz Sayın Samet Aybaba'ya, teknik kadromuzdaki arkadaşlarıma,Türkiyenin ve dünyanın farklı noktalarından biraraya gelip yüreklerini ortaya koyan çoğu genç ve kiralık olan tüm oyuncularıma, yağmur çamur demeden her zaman yanımızda olan en önemli gücümüz büyük Demirspor taraftarına, bizlerin rahat olması adına çaba sarf eden kulüp personelimize, bizlerin yanında olan değerli basınımıza, Adanalı olmamalarına rağmen, dualarını eksik etmeyen dostlarımıza teşekkür ediyorum. Adana Demirspor'u ve taraftarını kalbimin en güzel köşesine alarak buradan ayrılıyorum. Bundan sonraki süreçte, Adana Demirspor'a hak ettiği şampiyonluğu diliyorum..."

SAMET AYBABA ADANA DEMİRSPOR YOLUNDA

Öte yandan geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da Sportif Direktörlüğe getirilen Samet Aybaba'nın bu kez Karaman'ın yerine teknik direktörlüge getirilmisine kesin gözle bakıyılor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor