Ünal: Güzel temsil edeceğiz!

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Ünal Karaman, maçı sonrası açıklamalarda bulundu.Her iki takım için de çok iyi bir maç olduğunu belirten Karaman, “Orduspor’un çok değerli başkanı ve yönetim kurulu var. Değerli bir teknik ekibe sahipler. Gördüğümüz kadarıyl

Ünal: Güzel temsil edeceğiz!

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Ünal Karaman, maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Her iki takım için de çok iyi bir maç olduğunu belirten Karaman, “Orduspor’un çok değerli başkanı ve yönetim kurulu var. Değerli bir teknik ekibe sahipler. Gördüğümüz kadarıyla iyi bir kadro oluşturmuşlar. Umuyoruz ki Karadeniz’i en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Kendilerine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Karaman sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim açımızdan önemli bir müsabakaydı. Uzun süredir görev veremediğimiz arkadaşları maç ortamında görme fırsatı bulduk. Çok iyi bir hazırlık maçı oldu. Bu maç sonrası eksiklerimizi giderip artılarımızı daha da geliştirmeye çalışacağız. Oynayanıyla oynamayanıyla çok iyi bir kadro olduğumuzu ve ülkemizi hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Süper Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğimizi ortaya koyacağız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor