Ünal: Eğer ligi 1. bitirseydik...

Lig TV'de yayınlanan 'Artık Futbol Konuşacak' özel yayınında konuşan Ünal Karaman önemli açıklamalarda bulunurken, Trabzonspor'un Ligi 1. bitirmesi durumunda kadrolarındaki oyuncularını kaybetmeyeceklerini söyledi.Karaman, "Özellikle geçen sene kısmen baş

Ünal: Eğer ligi 1. bitirseydik...

Lig TV'de yayınlanan 'Artık Futbol Konuşacak' özel yayınında konuşan Ünal Karaman önemli açıklamalarda bulunurken, Trabzonspor'un Ligi 1. bitirmesi durumunda kadrolarındaki oyuncularını kaybetmeyeceklerini söyledi.

Karaman, "Özellikle geçen sene kısmen başarılı oldu denebilecek takımda bu kadar oyuncu kaybetmek doğru değil evet. Ancak şartlar futbolcunun lehine işliyor, ellerinde transfer döneminde kullanabilecekleri nedenler var. Bazıları özel nedenlerinden ötürü bazıları da teknik heyetin taktiri. Bu derece dağılması takımın hoş değil. Dışarıdan bakan bize eleştirebilir. Önce ben kendimizi eleştiriyorum tabiki. Kısmen buradan kendimize pay çıkartacağız" dedi.

Karaman, "Biz ligi 1. tamamlamış olsaydık mevcut kadromuzdaki oyuncularımızın çoğunu kadromuzda tutabilirdik. Bunun ötesinde mazeret bahane etme imkanımız yok. Zorluğu biliyoruz, çok ciddi yeteneklere sahip oyuncularımız var." ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman, "Bazen bazı rolleri üstleniyorsunuz sıkıntıda olan futbolcuları Türk futboluna katmaya. Yeni gelen isimlere de başarılar diliyorum. Ben tabi işimizin de zor olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor