Ünal Aysal'dan 'Sneijder' kararı

Başkan Ünal Aysal, G.Saray'ın ‘10' numarasıyla yeni sözleşme imzalama kararı aldı. Geldiği günden bu yana Sarı - Kırmızılılara önemli katkı sağlayan Sneijder'in sözleşmesi 31 Mayıs 2016'da bitiyordu. Her transfer döneminde ismi birçok büyük Avrupa kulübüy

Ünal Aysal'dan 'Sneijder' kararı
Başkan Ünal Aysal, G.Saray'ın ‘10' numarasıyla yeni sözleşme imzalama kararı aldı. Geldiği günden bu yana Sarı - Kırmızılılara önemli katkı sağlayan Sneijder'in sözleşmesi 31 Mayıs 2016'da bitiyordu. Her transfer döneminde ismi birçok büyük Avrupa kulübüyle anılan Hollandalı yıldız, G.Saray'da mutlu olduğunu ve Sarı - Kırmızılılarda kalmak istediğini açıklamıştı.
 
Dün Ünal Aysal'la Sneijder arasında önemli bir buluşma gerçekleşti. İkili Aysal'ın ofisinde bir araya gelerek en kısa zamanda yeni sözleşme imzalama konusunda prensip anlaşmasına vardı. Konuyla ilgili detayların önümüzdeki günlerde görüşüleceği, G.Saray yönetiminin Sneijder'in menajeriyle sözleşme hakkında konuşacağı öğrenildi.
 
Sarı - Kırmızılılarda yıllık 3.2 milyon Avro garanti para ve 25 bin Avro maç başı ücret alan Hollandalı yıldızın yeni sözleşmesinde bu rakamın biraz daha artacağı ancak kurun sabitleneceği bildirildi. G.Saray yönetiminin ayrıca Sneijder'in sözleşmesindeki "20 milyon Avro'ya serbest kalır" maddesindeki rakamı yeni mukavelede biraz daha artırmayı planladığı bildirildi.
 
Galatasaray'ın Eskişehirspor'la karşılaştığı maçta teknik direktör Cesare Prandelli tarafından oyundan alınmasına sinirlenen, İtalyan çalıştırıcının elini sıkmayan ve yedek kulübesi yerine doğrudan soyunma odasına giden Wesley Sneijder için Sarı - Kırmızılı yönetim kararını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor