Ünal Aysal'dan Olcan açıklaması

G.Saray Başkanı Ünal Aysal Olcan adın'ın transferi konusunda Trabzonspor'a iyi niyetli görünme çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray'ın daha önce Trabzonspor'dan yaptığı tarnsferlerde bordo mavili kulübü adeta hiçe sayan Aysal ve yönetimi Olcan Adın kon

Ünal Aysal'dan Olcan açıklaması
G.Saray Başkanı Ünal Aysal Olcan adın'ın transferi konusunda Trabzonspor'a iyi niyetli görünme çalışmalarına devam ediyor.
 
Galatasaray'ın daha önce Trabzonspor'dan yaptığı tarnsferlerde bordo mavili kulübü adeta hiçe sayan Aysal ve yönetimi Olcan Adın konusunda bu kez farklı bir yöntem kullanıyor. Aysal, daha önce yaptığı bir açıklamada Gomis transferinden Trabzonspor için vazgeçildiğini söylemiş ancak Trabzonspor'un bu oyuncu ile ilgilenmediği ortaya çıkmıştı.
 
Ünal Aysal Trabzonspor'un UEFA'ya yaptığı başvuru ve Olcan Adın'ın transferi konusunda sorulan bir soru üzerine şunları söyledi.
 
Trabzonspor, 2011'in şampiyonluk kupasını almak için UEFA'ya başvurdu.. Sizin yorumunuz ne?
 
“Kritik bir soru.. Ben bu toplara girmeyi tercih etmiyorum doğrusu.. Sanıyorum o kupayı almak için son şanslarını deniyorlar.. Kişisel fikrim şudur ki, dünyanın her yerinde öyle tartışmalı bir sezonun sonunda, verilen cezalara da bakılarak, birinciye verilmeyen kupa ikinci takıma verilebilirdi.. Bu konuda daha fazla yorum yapmam yanlış olur.”
 
'Olcan’da sorun yok, top Trabzon’da'
 
Olcan için Trabzon ile anlaştınız mı?
 
“Bana gelen bilgilere göre Olcan, G.Saray'a gelmek istiyor.. Burada top Trabzonspor'da.. TFF'nin yabancı kararının komplikasyonlarını yaşıyoruz bu transferde.. Çünkü yerli oyuncu fiyatları resmen uçtu gitti.. Trabzon yüksek fiyat çekmezse bu transfer olur.. Biz "2 milyon Euro+bir oyuncu" teklifi yaptık.. Onların nasıl karşılık vereceği çok önemli.. Ama 5-6 milyon Euro vermeyiz..”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor