Umut'un yerine Henrique

Trabzonspor, yıldız futbolcu Miroslav Klose'nin transferi için Cuma günü yapılacak görüşmeyi beklerken Umut Bulut’un Fransa'nın Toulouse takımına transferinin kesinleşmesi durumunda forvete bir takviye daha yapacak.Umut Bulut’un yerine en büyük aday geçen

Umut'un yerine Henrique

Trabzonspor, yıldız futbolcu Miroslav Klose'nin transferi için Cuma günü yapılacak görüşmeyi beklerken Umut Bulut’un Fransa'nın Toulouse takımına transferinin kesinleşmesi durumunda forvete bir takviye daha yapacak.

Umut Bulut’un yerine en büyük aday geçen yıl Belçika’nın Westerlo takımında forma giyen ve sözleşmesi sona eren Brezilyalı Paulo Henrique.

Kulübü Westerlo ile sözleşmesi sona eren ve daha önce 2007-2010 yılları arasında Hollanda Ligi'nde Heerenveen forması giyen Paulo Henrique'nin transferi, Umut Bulut’a bağlı.

1989 doğumlu olan genç oyuncu Paulo Henrique, bu yıl Belçika’da ligde 24 maçta Westerlo forması giydi. Paulo Henrique 24 lig maçında 9 gol attı ve 7 asist yaptı. 8 maç forma giydiği Play-Off’da ise takımına 9 gol kazandırdı.

2007-2010 yılları arasında Hollanda Ligi'nde Heerenveen forması giyen Henrique, üç sezonda forma giydiği 55 lig maçında 16 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler