Umutlar bir araya geldi!

Umut Bulut’un başarılı performansından etkilenen Aycan ve Şener Şahin çifti çocuklarına Umut Bulut ismini koydular.21 aylık bebekleriyle birlikte Trabzonspor kulübünü ziyaret eden Aycan ve Şener Şahin çifti, futbolcu Umut Bulut’la bir araya geldiler. Kend

Umutlar bir araya geldi!

Umut Bulut’un başarılı performansından etkilenen Aycan ve Şener Şahin çifti çocuklarına Umut Bulut ismini koydular.

21 aylık bebekleriyle birlikte Trabzonspor kulübünü ziyaret eden Aycan ve Şener Şahin çifti, futbolcu Umut Bulut’la bir araya geldiler. Kendi ismini taşıyan bir taraftarının olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Umut, “Gerçekten çok farklı bir duygu. Bu durum beni oldukça duygulandırdı. Ben de atacağım gollerle kendilerine layık olmaya çalışacağım” dedi.

Umut’un hem futbolcu hem de yaşantı olarak çok düzgün bir insan olduğunu dile getiren baba Şener Şahin, “Umut’u Ankaragücü’nde oynadığı dönemden beri yakından takip ediyorum. Takımımızda olmasını çok istiyordum. Sonrasında kendisi Trabzonspor’a gelip önemli katkılar sağlayınca eşimle birlikte çocuğumuza onun ismini koyduk. Umarım oğlum da Umut gibi kaliteli bir insan ve futbolcu olur” diye konuştu.

Anne Aycan Şener ise eşi gibi kendinin de Trabzonspor taraftarı olduğunu söyleyerek, “Umut Bulut’un hayranıyım diyebilirim. Oğlumla futbolcu Umut aynı burçtan. Hatta Umut gol atınca oğlumuz gol attı diye ayrı bir sevinç yaşıyoruz. Oğlum da küçük yaşta olmasına karşın futbola ilgili. Sürekli topunun peşinden koşturuyor” yorumunu yaptı.

Başarılı futbolcu, Bucaspor maçında gol atması durumunda bu golü minik Umut’a armağan hediye edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler