Umut'a havalimanında moral...

Dün akşam oynanan Eskişehirspor maçının ardından Trabzon'a dönen kafilede yer alan futbolcuların oldukça moralsiz olduğu gözlendi. Kaçırdığı goller nedeniyle bir hayli üzgün olan Umut Bulut'a ise havalimanında sevgi gösterisi vardı. Umut'un yanına giden v

Umut'a havalimanında moral...

Dün akşam oynanan Eskişehirspor maçının ardından Trabzon'a dönen kafilede yer alan futbolcuların oldukça moralsiz olduğu gözlendi. Kaçırdığı goller nedeniyle bir hayli üzgün olan Umut Bulut'a ise havalimanında sevgi gösterisi vardı. Umut'un yanına giden ve onu teselli etmeye çalışan bordo mavili taraftarlar futbolcunun başından ayrılmadı.

Umut Bulut, bu puan kaybının hiç hesapta olmadığını belirterek, "İstemediğimiz puan kaybı oldu. Maça aslında iyi başladık. Oyun bizim lehimizeydi. Ama ilk yarı atamayınca biraz da stres oldu. Ama bu maçın böyle bitmesi bizi gerçekten çok üzdü. Artık Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekliyoruz. Gerçekten çok üzgünüm" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor