Umut: Toulouse için çalışacağım

Trabzonspor'dan ayrılarak Fransa'nın Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut, Fransa'da ilk özel röportajını Toulouse TV'ye verdi. Toulouse'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Umut Bulut, her anlamda farklı bir futbolcu olduğunu göstermek istedi

Umut: Toulouse için çalışacağım

Trabzonspor'dan ayrılarak Fransa'nın Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut, Fransa'da ilk özel röportajını Toulouse TV'ye verdi. Toulouse'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Umut Bulut, her anlamda farklı bir futbolcu olduğunu göstermek istediğini söyledi.

Fransa'nın Toulouse kulübüne 3 milyon 794 Bin Euro karşılığında transfer olan Umut Bulut, Fransa'da ilk özel röportajını Toulouse TV'ye verdi.

Fransa'da çok sıcak karşılandığını belirten Umut Bulut, "Burada bir aile ortamı gördüm. Koşmamla genelde ön plana çıkan takıma oyununa sadık kalan ve takımın kazanması için elinden gelene yapan bir futbolcuyum. Genel'de prese ve koşuya dayalı bir oyuncuyum. Yaşım 28 ve küçüklüğümden beri Avrupa'da oynama hayalim vardı. Toulouse'a transfer olarak bu hayalimi gerçekleştirdim. Toulouse'un beni devamlı istemesi üzerine tercihimi buradan yana kullandım. En kısa zamanda kendimi takıma adapte etmek istiyorum.
Toulouse'a her anlamda farklı bir futbolcu olduğumu ve kişiliğimi göstermek istiyorum.
Bunları yaparken de oynadığı futbolu onlara beğendirmek ve takıma katkı yapmak istiyorum" dedi.

Umut, "Her oynadığım takımda elimden geleni yaptım ve burada da aynı şekilde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hem takıma hem de taraftara iyi bir futbolcu olduğumu göstermeye çalışacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor