Umut: ''Şampiyonluk için erken''

  İşte iki futbolcunun basın toplantısından satır başları..Umut Bulut: ’Transfer için konuşmak erken, tek düşüncemiz Trabzonspor’un şampiyonluğu’Umut Bulut: ’’Gollerimle takımımın şampiyon olmasını istiyorum’’Umut Bulut: ’’Milli takımda kalıcı olmak istiy

Umut:  ''Şampiyonluk için erken''

 

 

İşte iki futbolcunun basın toplantısından satır başları..

Umut Bulut: ’Transfer için konuşmak erken, tek düşüncemiz Trabzonspor’un şampiyonluğu’

Umut Bulut: ’’Gollerimle takımımın şampiyon olmasını istiyorum’’

Umut Bulut: ’’Milli takımda kalıcı olmak istiyorum’’

Umut Bulut: ’’Büyük takımlarda 3-4 forvet olması normal.Kim gelirse gelsin ben işimi yapıyorum’’

Umut Bulut: ’’İlk yarıda 8. haftadan sonra gollerime başladım.Bu kez kupa maçıyla gollere başlayacağım’

Cale: ’’Şuanda ligin sadece ilk yarısını lider bitirdik.Önümüzde 17 maç daha var’’

Cale: ’’Biz sadece kendi işimizle ilgileniyoruz.Rakiplerin durumu bizi ilgilendirmiyor’’

Cale: ’’Gazete okumadığım ve TV izlemediğim için eleştirilerden etkilenmiyorum’’

 

Trabzonspor’un iki futbolcusu Cale ve Umut Antalya kampında bu gün basının karşısına çıktılar.

 

Kaptan Umut Trabzonspor’un Antalya kampını değerlendirerek başladığı konuşmasında “ Kampımız her zamanki gibi çok güzel geçiyor. Üst düzeyde çalışmalar yapıyoruz.. Arayı en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıda da galibiyetlerimize devam etmek istiyoruz.

 

RAKİPLERİMİZE DEĞİL KENDİMİZE BAKIYORUZ

Trabzonspor’un golcüsü Umut ligin ilk yarısını 5 puan önde bitirdiklerini ifade ederek” Biz kendi işimize bakıyoruz. 5 puanlık fark önemli bir faktör. Maçlarımıza tek tek bakıyoruz. Kupa da Konya Şeker maçı ile başlayacak süreçte tek tek düşünerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Yabancılar da aramıza katılmış olsaydı çok daha iyi olurdu. Bu konuda bana laf düşmez Hocamız ve yönetimimiz gerekeni yapacaktır.

 

BROZEK BİZE GÜÇ KATACAK

Umut yeni transferlerden golcü Brozek’in takıma güç katacağına inandığını da sözlerine ekleyerek İnşallah yeni alınan golcü takıma faydalı olur ve takımımızın işini kolaylaştırır. Ben ilk yarıda daha çok gol atabilirdim. Ancak 8. Hafta gollerime başlayabildim. Bu sürede bir durgunluk ve şansızlık yaşadım. Ne yapalım kısmet böyleymiş İkinci yarıda da gollerim devam ederim. Takıma golcülerin gelişi beni  kesinlikle  rahatsız etmiyor. Çok büyük bir takımda oynuyorsunuz. Böyle büyük takımlarda zaten  üç dört forvet olması gerekir. 2006’dan buyana Trabzonspor da oynuyorum. Ben kendi işime bakıyorum.

 

RAKİBİMİZ BURSA VE F.B

Umut şampiyonluk yolunda bu sezon Bursaspor ve Fenerbahçe ile çekişeceklerini düşündüğünü belirterek” Ligin ilk yarısını 5 puan önde bitirdik. Biz kendi işimizi kendimiz göreceğiz. Bu nedenle sadece kendi işimize bakıyoruz. Biz lig lideriyiz. Geride kalan maçlarımızı kazandığımız süre içinde, arkadan gelen rakipler bizi ilgilendirmiyor. Ancak ben Bursaspor ve Fenerbahçe’yi bizi zorlayacak takımlar olarak görüyorum

 

GOL SAYISI BELİRLEMEDİM

Ligde kaç gol u hedefliyorsun şeklindeki bir soruya da Umut” Bu sene şu kadar gol atarım diye bir hedef belirlemedim. Bizim şampiyon olmamız daha önemli. Benim bunda katkım olursa daha çok sevinirim. Milli takımda da kalıcı olmak hem Trabzonspor da hem de milli takımda gollerimi atmak istiyorum.

 

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Avrupa hedefiniz var mı şeklindeki bir soruya da Umut “Şu anda bunları konuşmak çok erken. Bizim için önemli olan tek düşündüğümüz şey  Trabzonspor’un şampiyonluğu. Takım olarak buna odaklanmış durumdayız. Avrupa hedefim tabi ki var ama şu anda öncelikli olan Trabzonspor un şampiyonluğu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor