Umut: "Rakibi ciddiye alıyoruz"

 "RAKİBİ ÇOK CİDDİYE ALIYORUZ" Trabzonspor'un tecrübeli futbolcularından Umut Bulut, Eskişehirspor maçını çok ciddiye aldıklarını belirterek, "Ligde her takım oldukça güçlü ve her takım kazanmak için elinden geleni yapıyor. Bu yüzden Eskişehirspor maçını

Umut: "Rakibi ciddiye alıyoruz"

 "RAKİBİ ÇOK CİDDİYE ALIYORUZ"

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcularından Umut Bulut, Eskişehirspor maçını çok ciddiye aldıklarını belirterek, "Ligde her takım oldukça güçlü ve her takım kazanmak için elinden geleni yapıyor. Bu yüzden Eskişehirspor maçını çok ciddiye alıyoruz ve bundan önceki maçlarda kazanmak için neler yaptıysak yine aynısını yapmaya çalışacağız" dedi. Trabzonspor'da yarın oynanacak Eskişehirspor maçı öncesi teknik direktör Şenol Güneş, kadro istikrarını koruyacak. İdeal 11'ini sahaya sürecek olan tecrübeli teknik adamın, tüm oyuncularına rehavete kapılmamaları konusunda uyarılara bulunduğu belirtildi. Bordo - mavili takımın tecrübeli forvet oyuncusu Umut Bulut da, Eskişehirspor maçını çok ciddiye aldıklarını belirterek, "Ligde her takım oldukça güçlü ve her takım kazanmak için elinden geleni yapıyor. Bu yüzden Eskişehirspor maçını çok ciddiye alıyoruz ve bundan önceki maçlarda kazanmak için neler yaptıysak yine aynısını yapmaya çalışacağız" dedi.

UMUT: "İLK YARIYI ZİRVEDE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"

Umut, son haftalarda takım olarak çok iyi performans sergilediklerini de vurgulayarak, "Hafta içerisinde milli takımda ben ve arkadaşlarım elinden geleni yaptı. Buda bizim moralimizi daha fazla artırdı. Ligde de üstü üste aldığımız iyi sonuçlarla moralimizi artırmıştık. Ligin ilk yarısını zirvede tamamlamak istiyoruz. Çünkü bu sezonun ikinci yarısını da zirvede tamamlamak adına bize fazlasıyla güç verecektir. Bunun için Eskişenirspor maçını da kayıpsız geçmek zorundayız. Bende bu maçta gol atmayı çok istiyorum. Ligde kendime koyduğum bir gol hedefi var ve bunu yakalamayı amaçlıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler