Umut neler söyledi?

Konyaspor karşısında kariyerinin 100. golünü kaydeden Umut Bulut maç sonrası yaptığı açıklamada, '100'ler kulübüne girdiği için değil üzerindeki baskı bittiği için mutlu olduğunu söyledi.Ligde kalan dönemdeki tüm maçlarının zor geçeceğini bildiklerini bel

Umut neler söyledi?

Konyaspor karşısında kariyerinin 100. golünü kaydeden Umut Bulut maç sonrası yaptığı açıklamada, '100'ler kulübüne girdiği için değil üzerindeki baskı bittiği için mutlu olduğunu söyledi.

Ligde kalan dönemdeki tüm maçlarının zor geçeceğini bildiklerini belirten Umut, "Ona göre de Konyaspor maçına hazırlandık. Maç çok zor geçti. İki takım da iyi mücadele etti. Maçın başında girdiğimiz gol pozisyonları değerlendirsek daha rahat olabilirdi. Ama sonuçta kazanmasını bildik" diye konuştu.

Umut, '100'ler Kulübü"ne girmesine ilişkin duygularının sorulması üzerine, "100'ler Kulübü"ne girdiğim için değil ondan kurtulduğum için mutluyum. Her hafta basında yazıyordu ve ben bundan rahatsız oluyordum. Burak'a da golü bana attırdığı için çok teşekkür ediyorum. İnşallah o da ben de gollerimize devam ederiz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor