Umut: Kaybettimiz birşey yok

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, Kayserispor beraberliğini değerlendirdi...Umut'un açıklamaları şu şekilde: "Bu maçta puan kaybetmeyi kesinlikle düşünmüyorduk. Zor geçeceğini biliyoruk ama kazanmak istiyorduk. Taraftarımızın desteğiyle iyi başl

Umut: Kaybettimiz birşey yok

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, Kayserispor beraberliğini değerlendirdi...
Umut'un açıklamaları şu şekilde: "Bu maçta puan kaybetmeyi kesinlikle düşünmüyorduk. Zor geçeceğini biliyoruk ama kazanmak istiyorduk. Taraftarımızın desteğiyle iyi başladık, öne geçtik skoru yakaladık ama kazanamadık. Taraftarımızın üzgün gitmesini istemezik. Üzgünüz ama kaybetmiş olduğumuz bir şey yok. Kredimiz vardı onları kaybettik. Beşiktaş maçını kazanıp seri yakalayıp sezonu mutlu bitirmek istiyoruz. Ankaragücü maçından bu yana en az 3-4 tane net pozisyona giriyoruz ama olmuyor. Umarım bundan sonra şanssızlıklarımızı kendi yanımıza çekeriz ve galip geliriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor