Umut ile Yattara yenişemedi: 2-2

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Onur ile hafif sakatlığı bulunan Piotr Brozek katılmadı.Bordo - mavililer antrenmanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma ge

Umut ile Yattara yenişemedi: 2-2

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Onur ile hafif sakatlığı bulunan Piotr Brozek katılmadı.

Bordo - mavililer antrenmanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yaptı. Umut'un takımıyla, Yattara'nın takımı arasında oynanan karşılaşma 2 - 2'lik eşitlikle sona erdi.

Bora - Serkan, Giray, Glowacki, Egemen - Burak, Selçuk, Colman, Alanzinho - Umut ve Pawel'den oluşan as takımın gollerini Umut ve Pawel atarken, yedek takımın golleri Sezer ve Yattara (penaltıdan) geldi. Antrenmanda takımdan ayrı olarak maskeyle çalışan Tolga Zengin'in ise Gaziantepspor maçında oynayacak durumda olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler