Umut Fransa'ya gitti!

Toulouse takımıyla anlaşan Umut Bulut, bu sabah erken saatlerde Fransa'ya gitti. Umut'un yeni bir mecaraya yol alırken, havaalanında açıklamalarda bulunan Umut Bulut, Toulouse'a transfer olduğu için mutlu olduğunu ancak Trabzonspor'dan ayrıldığı için ise

Umut Fransa'ya gitti!

Toulouse takımıyla anlaşan Umut Bulut, bu sabah erken saatlerde Fransa'ya gitti. Umut'un yeni bir mecaraya yol alırken, havaalanında açıklamalarda bulunan Umut Bulut, Toulouse'a transfer olduğu için mutlu olduğunu ancak Trabzonspor'dan ayrıldığı için ise bir yanının buruk olduğunu söyledi..

Umut Bulut; “Şuanda iki kulüp anlaştı. Bize de seyahat için izin verildi. Şimdi anlaşmak için Fransa’ya gidiyoruz. Gelecek süreci de hep beraber göreceğiz. Hemen hemen her konuda anlaşıldı. Bir aksilik çıkmazsa zaten transfer bitecek.

Her Türk futbolcunun Avrupa’da oynama hedefi vardır. Bende bu hedefime yaklaştığım için çok mutluyum. Trabzonspor gibi bir camia ve Trabzonsporlu Umut olarak anıldığım için çok mutluyum. Trabzonspor’a ve Türk futboluna elimden geldiği kadar hizmet ettim. Bundan sonra da Türkiye’yi Avrupa’da temsil edeceğim. İnşallah hem Türkiye’yi hem de kendi adıma yapacağım işlerle Türkiye’yi gururlandırırım. Önümüzdeki sezonu bekleyip hep beraber göreceğiz.

Aslında Trabzonspor’dan ayrılmak buruk bir veda. Trabzonspor artık benim yuvam. Trabzonspor’u ben farklı seviyorum, bunu da herkes biliyor. İçim hem buruk hem de çok mutluyum. Bunu da belirtmem gerekiyor. Trabzonspor’da geçirdiğim günler benim için çok farklı. Hayırlısı diyelim bakalım.

Yurt dışında yapabilir miyim diye bir tedirginlik yaşamıyorum. Sadece hedefim vardı, yine hedeflerime ulaşmak için çok çalışacağım.

UMUT’UN YAPISINA GÖRE FRANSA LİGİ UYUMLU MU?

Artık Avrupa’da Fransa’da olsun İspanya’da olsu, futbol mücadeleye dayalı olduğu için ve her yerde hemen hemen aynı olduğu için benim de sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.

YURT DIŞINA GİTMEK İSTEYENLERE…

Bu anlamda tecrübeli değilim. Oraya gidip o ortamı gördükten sonra ancak diğer Türk futbolcularına bilgi verebilirim. Ama ben bu cesareti gösterdim. Futbolcularımız Avrupa’da ne kadar artarsa Türkiye için o kadar gururdur. Böylelikle alttan gelen futbolculara örnek olmuş oluyoruz.

Şuan ki hedefim orada başarılı olup, kendimi orada bir an önce kanıtlamak ve başka hedeflerim de var onları da gerçekleştirmek istiyorum ama ilk hedef Toulouse…

HEDEFLERİ NELER

Önce kendimi Toulouse’de bir kanıtlayayım, sonrasında zaten hedeflerime ulaştığımda herkes görecek.

TRABZONSPOR’DAKİ AYRILIKLARI BİR NEDENE BAĞLAMAK GEREKİYOR MU?

Herkesin kendine göre hedefleri var. Kimseye bir şey diyemem. Giden arkadaşlara da kalan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Trabzonspor büyük bir camiadır. Gidenlerinin yeri dolacaktır diye düşünüyorum. Önümüzdeki sezon her şeyi göreceğiz.

TRABZONSPOR TARAFTARINA…

Tüm taraftarlar bana dua etsinler. Benden dualarını esirgemesinler. Onları çok seviyorum. Gönlüm her zaman Trabzonspor’dan yana. Bunu herkes de biliyor. İnşallah Trabzonspor da bende başarılı birer sezon geçiririz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor