Umut Bulut'ta son dakika!

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonu averajla liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor'da takımdan gidecek oyunculara bir yenisi daha eklendi. Egemen Korkmaz ve Ibrahima Yattara takımdan ayrılırken, sözleşmesi sona eren Selçuk İnan'ın yanı sıra yab

Umut Bulut'ta son dakika!

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonu averajla liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor'da takımdan gidecek oyunculara bir yenisi daha eklendi. Egemen Korkmaz ve Ibrahima Yattara takımdan ayrılırken, sözleşmesi sona eren Selçuk İnan'ın yanı sıra yabancı oyunculardan Gustavo Colman, Hrvoje Cale ve Jaja'nın da bordo-mavili takımdan ayrılması bekleniyor.

Bu isimlerin yanı sıra Trabzonspor'da bir ismin daha önümüzdeki sezon takımda yer alamayacağı öğrenildi. NTV Spor'un haberine göre, bordo-mavililerin golcü oyuncusu Umut Bulut'un Fransa Ligi takımlarından Toulouse ile anlaştığı iddia edildi.

Uzun süredir Umut Bulut'un peşinde olan Toulouse'da daha önce Fenerbahçe'den Kazım Kazım'ı kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Bu  transferi gerçekleştiği taktirde Umut Bulut, Mevlüt erdinç ve Hasan Kabze'den sonra Fransa Ligi'nde forma giyen bir başka Türk futbolcu olacak.

 

YÖNETİM BIRAKMAK İSTEMİYOR

Bu gelişmelerin ardından Trabzonspor Yönetim Kurulu, Umut Bulut'un Fransa'nın Toulouse takımına transfer olduğuna ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bordo-mavili yönetim kurulunun geçen sezon devre arasında da Fransız kulübü tarafından istenen golcü oyuncuyu bırakmama kararı aldığı ve basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Umut Bulut'un sözleşmesinin sürdüğü ve bordo-mavili kulübün onay vermemesi halinde hiçbir takıma gidemeyeceği de belirtildi.

Öte yandan, kulüp başkanı Sadri Şener'in de önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı ile genel bir değerlendirme yapacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor