Umut Bulut'ta Dalya'ya 1 kala

100'ler kulübü, Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bulut'un başına bela oldu. Türkiye 1. Futbol Ligi'nde 100 veya daha fazla gol atan futbolcuların bulunduğu listeye girme düşüncesi, golcü oyuncuya zor günler yaşatıyor.Son haftalarda performansında ciddi

Umut Bulut'ta Dalya'ya 1 kala

100'ler kulübü, Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bulut'un başına bela oldu. Türkiye 1. Futbol Ligi'nde 100 veya daha fazla gol atan futbolcuların bulunduğu listeye girme düşüncesi, golcü oyuncuya zor günler yaşatıyor.

Son haftalarda performansında ciddi bir düşüş yaşanan golcü oyuncu için teknik direktör Şenol Güneş, psikolojik destek sağlıyor.

Teofilo'nun takımdan ayrılmasından sonra Bordo-mavili takımın en büyük gol silahı olmasına rağmen son dönemlerde beklentilerin bir hayli uzağında kalan gol oyuncu için Şenol Güneş seferber oldu. 100'lur kulübü isteğini bir türlü gerçekleştirmemenin vermiş olduğu baskıdan Beşiktaş karşısında kurtulmayı hedefleyen forvet oyuncusu atacağı golle kendine yeni bir sayfa açmak istiyor.

Kayserispor karşısında istemedikleri puan kaybını yaşadıklarını belirten Umut Bulut, "Kayserispor karşısında beklemediğimiz bir şekilde puan kaybı yaşadık. Maçtan galip gelmek istiyorduk ama kazanılan 1 puanı da küçümsememek lazım. Önümüzde oynayacağımız Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Bu maça konsantre olmalıyız.

Kendimize yeni bir sayfa açmada adına buradan alacağımız 3 puan bize çok artılar kazandıracaktır. Bu maçı kazanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Umut, 100'ler kulübü gibi bir düşüncesinin olmadığını belirterek, "Benim tek düşüncem Beşiktaş maçı. Bunun dışında olan diğer hadiselerle ilgilenmiyorum. Önümüzde haftalar var Allah nasip ederse olur" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor