Umut Bulut'a sürpriz talip!

Galatasaray araftarlarıyla yıldızı barışmayan ve son maçlarda tribünlerin protestoları nedeniyle moral bozukluğu yaşayan Umut Bulut’a son teklif Eskişehirspor’dan geldi.   Ryan Donk’un transferi döneminde Kasımpaşa’nın da kadrosuna katmak istediği milli g

Umut Bulut'a sürpriz talip!
Galatasaray araftarlarıyla yıldızı barışmayan ve son maçlarda tribünlerin protestoları nedeniyle moral bozukluğu yaşayan Umut Bulut’a son teklif Eskişehirspor’dan geldi.
 
Ryan Donk’un transferi döneminde Kasımpaşa’nın da kadrosuna katmak istediği milli golcü için son adımı Eskişehirspor yaptı. Ancak, kırmızı siyahlılara, G.Saray yönetimi tarafından olumsuz cevap verildi.
 
Hatırlanacağı gibi Galatasaray'ın Karşıyaka ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçının 75. dakikasında boş kaleye gol atamayan Umut Bulut taraftarların tepkisiyle karşılaşmış oyundan çıkmak istemiş fakat Mustafa Denizli buna engel olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler