Umut Bulut yok, golde yok

 Fransa Lig 1'in 10. haftasında milli oyuncu Umut Bulut'un formasını giydiği Toulouse, Marsilya'yı konuk etti.Municipal Stadı'nda oynanan karşılaşmada haftaya 4. sırada giren Toulouse ile 13. sırada giren Marsilya'dan gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 so

Umut Bulut yok, golde yok

 

Fransa Lig 1'in 10. haftasında milli oyuncu Umut Bulut'un formasını giydiği Toulouse, Marsilya'yı konuk etti.

Municipal Stadı'nda oynanan karşılaşmada haftaya 4. sırada giren Toulouse ile 13. sırada giren Marsilya'dan gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Milli oyuncumuz Umut Bulut'un 90 dakika boyunca yedek beklediği karşılaşmada, iki takım da bulduğu nadir fırsatları değerlendiremedi. Sert bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın 58. dakikasında Marsilya'dan Charles Kabore, 89. dakikasında ise Toulouse'dan Etienne Capoue çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar.

Bu beraberlikle Toulouse puanını 18'e çıkartırken, beşinci beraberliğini alan Marsilya 9 puanda kaldı. 11. haftada Umut Bulut'lu Toulouse Lorient'e konuk olurken, Marsilya Ajaccio'yu ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor