Umut Bulut Turgay'a bağlı...

Trabzonspor Umut Bulut’u Fransa’nın Toulouse takımına gönderip göndermemekte kararsız.Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıklarının başlamasına az bir süre kala transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Yurt içi ve yurt dışında transfer görüşmeleri devam

Umut Bulut Turgay'a bağlı...

Trabzonspor Umut Bulut’u Fransa’nın Toulouse takımına gönderip göndermemekte kararsız.

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıklarının başlamasına az bir süre kala transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yurt içi ve yurt dışında transfer görüşmeleri devam ederken Umut Bulut gidecek mi kalacak mı? sorusu hala gündemdeki yerini koruyor.

Umut Bulut’un Fransa’nın Toulouse takımına transferinin uzun zamandır gündemde olmasına karşın Trabzonspor kurmayları Umut’un yerine yerli bir transfer gerçekleşmedikçe bu futbolcunun gitmesine sıcak bakmadıkları haber61.net spor servisine ulaşan bilgiler arasında.

Umut Turgay Bahadır’a Bağlı:

Trabzonspor’un uzun süredir transfer etmek için çaba sarf ettiği Bursasporlu Turgay Bahadır transferi henüz olumlu veya olumsuz bir şekilde sonuçlanmadı.

Bursaspor’dan Ozan İpek ve Turgay Bahadır’ı isteyen Trabzonspor , bu futbolcular için istenilen yüksek bonservis bedellerini aşağı çekmenin çabası içerisinde.

Bursaspor’dan Turgay Bahadır transfer edilmesi halinde Umut Bulut’un Toulouse’ye transferinin gerçekleşebileceği öğrenilirken, Turgay Bahadır’ın transferi ile Başkan yardımcısı Necmettin Aytekin’in  yakından ilgilendiği de haber61’e ulaşan bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler