Umut Bulut transferindeki gerçek

Umut Bulut ise sarı kırmızılı formayı 1.5 milyon Euro’ya bir yıl terletecek. 29 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu da Cimbom’da olacak. Sarı kırmızılılar, Umut Bulut’u kiralık olarak renklerine bağladığını borsaya bildirdi. Umut’un kulübü Toulouse’a

Umut Bulut transferindeki gerçek

Umut Bulut ise sarı kırmızılı formayı 1.5 milyon Euro’ya bir yıl terletecek. 29 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu da Cimbom’da olacak.

 

Sarı kırmızılılar, Umut Bulut’u kiralık olarak renklerine bağladığını borsaya bildirdi. Umut’un kulübü Toulouse’a 350 bin Euro verilecek. Fransa’da 7 gol atan 29 yaşındaki futbolcu ise G.Saray’dan sezon sonuna kadar 1.5 milyon Euro alacak.

 

Fatih Terim transferde önemli rol oynadı

Milli Takım kampında iki gol attığı Portekiz maçı sonrası “Türkiye’ye dönmeyi şu an düşünmüyorum. Toulouse’da 1 yıl daha oynayacağım” diyen Umut’un transferinde Fatih Terim önemli rol oynadı.

 

Terim’in, milli golcünün transferinde ısrarcı olması nedeniyle yöneticiler devreye girdi ve Umut, sudan ucuz bir rakam karşılığı Cimbomlu oldu. Galatasaray, Toulouse’un yüksek bonservis bedeli talebi sonrası “kiralama” formülünü hayata geçirmişti. Yöneticilerin iki gündür yoğun şekilde Fransız idarecilerle yaptığı pazarlıklar dün neticeye kavuştu.

 

Melo taktiğini uygulayan Galatasaraylı yöneticiler, Umut’un 1 yıllık kiralama bedeli olarak Fransız kulübüne 350 bin Euro teklif etti.

 

Öneriyi cazip bulan Toulouse idarecileri, satın alma opsiyonu konusunda ise sarı kırmızılılarla pazarlığa oturdu. Cimbom’un teklifi ise 3 milyon Euro oldu. Taraflar bu konuda da kesin anlaşmaya vardıktan sonra imzalar atılacak.

 

UMUT BULUT KİMDİR?

 

· DOĞUM TARİHİ: 

15 Mart 1983

· YAŞ: 29  ·

POZİSYON: Santrfor

· OYNADIĞI TAKIMLAR: Petrol Ofisi, İnegölspor, Ankaragücü, Trabzonspor, Touluse

· MİLLİLİK: 15

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler