Umut atar Fırtına kopar

Lider Trabzonspor'un aldığı sonuçlar, hem Başkan Şener'in hem de Şenol hocanın yüzünü güldürüyor. İkilinin en büyük dileği, Bordo-Mavililer'in Süper Lig'de şampiyonluk yaşaması.Süper Lig’de Bucaspor’u 2-0 mağlup eden ve liderliğini sürdüren Trabzonspor’da

Umut atar Fırtına kopar

Lider Trabzonspor'un aldığı sonuçlar, hem Başkan Şener'in hem de Şenol hocanın yüzünü güldürüyor. İkilinin en büyük dileği, Bordo-Mavililer'in Süper Lig'de şampiyonluk yaşaması.

Süper Lig’de Bucaspor’u 2-0 mağlup eden ve liderliğini sürdüren Trabzonspor’da yüzler gülüyor... Alınan galibiyetler özellikle Başkan Sadri Şener ve teknik direktör Şenol Güneş’i oldukça mutlu ediyor. Takımın bu sezonki performansından dolayı çok keyifli olan Başkan Şener, iyi futbol oynanmamasına rağmen Bordo-Mavililer’in sahadan 3 puanla ayrılmasını bildiğinin altını çizdi. Şener, “Her maç mükemmel bir oyun ortaya koyamazsınız. Bazen iyi oynamadığınız karşılaşmaları kazanmanız gerekir. Bizim takımımız da böyle yaptı. Herkesi tebrik ediyorum. Şu an lideriz ve bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

‘Bütünlük çok önemli’

Teknik direktör Güneş ise galibiyet serisini sürdürmenin önemini vurguladı. Eleştiri alan Cale gibi oyuncularının ortaya koyduğu performanstan memnun olan deneyimli çalıştırıcı, “Takım oyununu ve bütünlüğünü sahaya yansıttığımız zaman, bizim açımızdan sıkıntı olmuyor. Buca önünde de böyle oldu. Oyuncularım yapmaları gereken doğruları yerine getirdi ve sahadan da net bir skorla ayrılmasını başardık” yorumunu yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor