"Ümitsizlik yok, şampiyonluk var"

Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak, Antalyaspor maçında sahada ayakta kalan isimler arasındaydı. Bordo-mavili forma altında önemli işlere imza atan ve genç yaşına rağmen formasını kimselere kaptırmayarak Milli takıma kadar yükselen Onu

"Ümitsizlik yok, şampiyonluk var"

Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak, Antalyaspor maçında sahada ayakta kalan isimler arasındaydı.

 

Bordo-mavili forma altında önemli işlere imza atan ve genç yaşına rağmen formasını kimselere kaptırmayarak Milli takıma kadar yükselen Onur, “Trabzonspor ne olursa olsun bu sezon sonu şampiyon olacak. Bunu herkes görecek böyle kazalar olabilir biz de istemiyoruz futbolcular olarak bu tür olumsuzlukları. Ama ne yapalım olacağı vardı ve oldu. Ama şunu diyeyim kesinlikle taraftar lütfen umutsuzluğa kapılmasın desteğe devam etsin. Onlarla biz futbolcular bir bütünüz. Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşayacağım o da bu sezon sonu olacak göreceksiniz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor