Ümitler yarı finale kalamadı..

İspanya'nın Bilbao kentinde gerçekleştirilen şampiyonada Ay-Yıldızlı ekip, karşılaşmanın ilk periyotunu rakibi Rusya karşısında 13-10 önde kapadı. İkinci periyotta da oyundaki üstünlüğünü sürdüren Türkiye, bu periyotta Rusya'nın 13 sayısına 21 sayı ile ka

Ümitler yarı finale kalamadı..

İspanya'nın Bilbao kentinde gerçekleştirilen şampiyonada Ay-Yıldızlı ekip, karşılaşmanın ilk periyotunu rakibi Rusya karşısında 13-10 önde kapadı.

 İkinci periyotta da oyundaki üstünlüğünü sürdüren Türkiye, bu periyotta Rusya'nın 13 sayısına 21 sayı ile karşılık verince devreyi de 11 sayı farkla 34-23 önde tamamladı.

Maçın 3. periyotunda Rusya oyuna ağırlığını koyarak, 20 sayı üretmeyi başardı. Milliler ise bu periyotta takımlarına sadece 7 sayı kazandırarak, son çeyreğe 43-41 geride başladı.

Karşılaşmanın son periyotunda da oyunda yakaladığı üstünlüğünü elinden bırakmayan Rusya, bu çeyrekte de 21 sayı üretmeyi başardı ve maçı 64-57 kazandı. Ümit milliler ise son çeyrekte 16 sayı kaydetti.

Maçı, Furkan 13, Şafak 11, Pertev 10, Hüseyin ve Can 9'ar sayı ile tamamlarken, Rsuya adına Korshakov 15, Zubkov 13, Balashov 11 ve Strebkov ise 8 sayı kazandırdı.

Bu sonuçtan sonra beşincilik, sekizincilik mücadelesi yapacak olan Ümit Erkek Basketbol Milli Takımının rakibi İspanya-Letonya arasında oynanacak karşılaşmadan sonra belli olacak.

Ümit Milliler, yarın TSİ 16.45'te yapılacak maçı kazanması halinde, Pazar günü beşincilik, altıncılık mücadelesi verecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler