Ümit Milliler'in rakibi Fransa

19. Turgut Atakol Turnuvası'nda yarı final maçında Bulgaristan'a 77-68 yenilen Türkiye, Pazar günü Fransa ile üçüncülük mücadelesi verecek.Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuva, yarı final ve sıralama maçlarıyla devam etti. Bulgaristan'a ye

Ümit Milliler'in rakibi Fransa

19. Turgut Atakol Turnuvası'nda yarı final maçında Bulgaristan'a 77-68 yenilen Türkiye, Pazar günü Fransa ile üçüncülük mücadelesi verecek.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuva, yarı final ve sıralama maçlarıyla devam etti. Bulgaristan'a yenilen ümit milliler, günün diğer yarı final mücadelesinde Sırbistan'a 74-64 yenilen Fransa ile yarın üçüncülük maçına çıkacak.

Turnuvada Bulgaristan-Sırbistan finali Pazar günü saat 20.45'te başlayacak.

Sıralama maçlarında Polonya'yı 69-63 yenen Rusya ile Almanya'yı 61-51 yenen Karadağ, Pazar günü beşincilik maçında karşı karşıya gelecek. Almanya ve Polonya ise yedincilik için mücadele edecek.

Turnuvada Pazar gününü programı şöyle:

14.00 Polonya-Almanya (7'ncilik)

16.15 Rusya-Karadağ (5'incilik)

18.30 Fransa-Türkiye (3'üncülük)

20.45 Sırbistan-Bulgaristan (Final)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor