Ümit Milliler 6-1 plaka yazdı

Karşılaşmayı millilerimiz 6-1 kazanarak tunnuvaya hızlı bir başlangıç yaptı.Ümit Milli Takımımız, UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup ilk maçında Liechtenstein ile karşılaştı.Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadeleyi Millilerimiz 6-1 kazandı.Ü

Ümit Milliler 6-1 plaka yazdı

Karşılaşmayı millilerimiz 6-1 kazanarak tunnuvaya hızlı bir başlangıç yaptı.

Ümit Milli Takımımız, UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup ilk maçında Liechtenstein ile karşılaştı.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadeleyi Millilerimiz 6-1 kazandı.

Ümit Millilere galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Ali Kuçik, 28. dakikada Şahin Aygüneş, 41. dakikada Serdar Aziz, 56. dakikada penaltıdan Emre Çolak, 69. dakikada Özgür Çek ve 84. dakikada Savaş Yılmaz kaydetti.

Liechtenstein'ın tek golünü ise 60. dakikada Nicklas Kieber kaydetti.

Bu sonucun ardından Ümit Milli Takımımız grubuna galibiyetle başladı. Liechtenstein ise ilk karşılaşmasında puan alamadı.

ELEME TURU FORMATI
52 takımın, 8'i 5'erli, 2'si 6'lı, toplam 10 grupta mücadele edeceği Eleme Turu maçları sonunda, gruplarını lider olarak tamamlayan ve tüm grupların en iyi dört ikincisi 14 takım Play-off'lara yükselmeye hak kazanacak. Play-off karşılaşmaları sonunda rakiplerini eleyen 7 takım, Haziran 2013'te yapılacak finallere katılmaya hak kazanacak. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak İsrail finallere direkt olarak katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler