Ümit Milli Takım hazırlıklara başladı

Ümit Milli Futbol Takımı, 2015 Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı Yunanistan ve Polonya maçının hazırlıklarına Antalya’da başladı.Ümit Milli takıma davet edilen oyuncular bugün öğle saatlerinde Antalya’ya geldiler. Milli takım ayağının tozuyla

Ümit Milli Takım hazırlıklara başladı

Ümit Milli Futbol Takımı, 2015 Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı Yunanistan ve Polonya maçının hazırlıklarına Antalya’da başladı.

Ümit Milli takıma davet edilen oyuncular bugün öğle saatlerinde Antalya’ya geldiler. Milli takım ayağının tozuyla ilk antrenmanını teknik direktör Abdullah Ercan Yönetiminde Medical Park Antalyaspor Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Antrenman öncesi Abdullah Ercan futbolcularını bir araya toplayarak, önlerindeki iki karşılaşmanın önemini anlattı. Ardından takımlarında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer gruptaki futbolcular ısınma ve hız çalışmasının ardından, pas çalışması yaptı. İlk antrenmana kulüp maçı bulunan Adanademirsporlu Kamil Ahmet Çörekçi ile izinli olan Çaykur Rizasporlu Oğuzhan Berber katılmadı. Sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılan Çaykur Rizesporlu Sezer Özmen ve Standart Liegeli Alparslan Öztürk’ün yerine 1461 Trabzon’dan Alim Öztürk ile Kayserispor’dan Okay Yokuşlu çağrıldı.

ÖMER ALİ: "BU TAKIM FİNALLERİ HAK EDİYOR"

Torku Konyasporlu futbolcu Ömer Ali ise her iki maçında kendileri için kritik olduğunun altını çizerek, ilk önce Yunanistan maçını kazanmak istediklerini söyledi. Elemelere kötü başladıklarını hatırlatan Ömer Ali, “Polonya maçını kaybettik. Bunları telafi edecek güçteyiz. İyi bir kadro ve iyi bir jenerasyon var burada. İnşallah bu maçlardan güzel sonuçlar alıp ülkemizin yüzünü güldürürüz. Bu takım finalleri gitmeyi hak ediyor” diye konuştu.

Torku Konyaspor ile ilgili de açıklama yapan Ömer Ali, “Bu hafta aldığımız galibiyet çok güzel ve bize moral oldu. Deplasmanda kazanamıyoruz. Gaziantep maçını kazanarak ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz. Takımımla ligde iyi yerlere gelmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Teknik direktör Abdullah Ercan'ın belirlediği 21 kişilik aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

"Kamil Ahmet Çörekçi (Adana Demirspor), Berkay Can Değirmencioğlu (Ankaraspor), Kerim Frei Koyunlu, Muhammed Demirci (Beşiktaş), Okan Alkan (Bucaspor), Enes Ünal, Musa Çağıran (Bursaspor), Oğuzhan Berber, Ozan Evrim Özenç (Denizlispor), Aytaç Kara (Eskişehirspor), Salih Uçan (Fenerbahçe), Ahmet Yılmaz Çalık, Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği), Engin Bekdemir, Okay Yokuşlu (Kayserispor), Emrah Başsan (Medical Park Antalyaspor), Ömer Ali Şahiner (Torku Konyaspor), Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Aykut Özer (Eintracht Frankfurt), Kaan Ayhan (Schalke 04),Alim Öztürk (1461 Trabzonspor)"

Milli takım hazırlıklarına yarın saat 10.45 ve 18.00’da yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda 11 Ekim Cuma günü Yunanistan'ı konuk edecek ay-yıldızlılar, 15 Ekim Salı günü ise yine aynı statta Polonya ile karşılaşacak. Her iki karşılaşmanın da başlama saati 18.30.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor