Uluslararası Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası başlıyor

Uluslararası Okul Sporları (ISF) Dünya Futbol Şampiyonası'na kızlarda 11, erkeklerde ise 12 ülke katılıyor.Erkeklerde 12, kızlarda ise 7 ülke şampiyonaya katılmaktan son anda vazgeçerek Guatemala'ya gelmedi. Kızlarda 11 ülkenin katıldığı şampiyonada Türki

Uluslararası Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası  başlıyor

Uluslararası Okul Sporları (ISF) Dünya Futbol Şampiyonası'na kızlarda 11, erkeklerde ise 12 ülke katılıyor.

Erkeklerde 12, kızlarda ise 7 ülke şampiyonaya katılmaktan son anda vazgeçerek Guatemala'ya gelmedi. Kızlarda 11 ülkenin katıldığı şampiyonada Türkiye'yi temsil eden Amasya Spor Lisesi, Fransa, Çin, Danimarka, Finlandiya, Almanya, Brezilya, Porto Riko, Dominik Cumhuriyeti ve Guatemala 1. ve 2. takımları ile mücadele edecek.

A Grubu'nda yer alan Amasya Spor Lisesi, Finlandiya, Almanya, Guatemala 1. Takımı, Çin ve Porto Riko ile mücadele edecek.

12 ülkenin katıldığı erkekler Futbol Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Erdoğdu Anadolu Lisesi ise Çek Cumhuriyeti, Belçika, Şili, Guatemala 1. ve 2 takımları, Bulgaristan, Danimarka, Fransa, Brezilya, Finlandiya ve Dominik Cumhuriyeti karşısında madalya kovalayacak.

A Grubunda yer alan Erdoğdu Anadolu Lisesi, Çek Cumhuriyet, Şili, Finlandiya, Belçika ve Guatemala 2. takımı ile mücadele edecek.

İlk maçlar bugün oynanıyor:

Kızlarda Amasya Spor Lisesi, Guatemala 1. Takımı ile Türkiye Saati 24.00'te oynarken, erkeklerde ise Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi ilk maçında Çek Cumhuriyeti karşısında Türkiye Saati ile 23.00'te mücadele edecek.

Ayrıca şampiyonada iki ulusal Türk hakem de düdük çalacak:

Ulusal Hakemler Emre Abar ve Ertan Özdamar Belçika - Guatemala karşılaşmasında görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor