Ülgen: TS-FB maçı için onurluyum

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2010 yılı Ulusal Basın-Spor Onur Ödülünü, Şanlıurfalı eski futbolculardan spor yazarı Hayri Ülgen'e verdi.  Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde verilen ödül, Ülgen'i sevindirdi. Birçok ödül aldığını ancak bugüne kadar ald

Ülgen: TS-FB maçı için onurluyum

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2010 yılı Ulusal Basın-Spor Onur Ödülünü, Şanlıurfalı eski futbolculardan spor yazarı Hayri Ülgen'e verdi.

 

Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde verilen ödül, Ülgen'i sevindirdi. Birçok ödül aldığını ancak bugüne kadar aldığı hiçbir ödülün kendisini bu kadar mutlu etmediğini dile getiren Ülgen, kendi memleketinden ilk defa bir ödül aldığını söyledi. Aldığı ödülü ömür boyu saklayacağını kaydeden Hayri Ülgen, bundan sonra da Şanlıurfa'nın hizmetinde olacağını ifade etti.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hakan Altuğ, ''Geçen hafta yaklaşık 13 şahsa ödül takdim ettik. Ödülü verdiğimiz kişiler gerçekten bize spora çok büyük katkıları oldu. Bunlar belki onlar için çok prestijli bir ödül değil ancak. Biz bunları onure etme adına bizim için son derece önemliydi. Bu ödüllerimizin son ayağı olan ulusal basında sportif anlamda marka olmuş bir büyüğümüze seçici kurulumuzun belirlemesi üzerine kendilerine ödülünü takdim edeceğiz." dedi.

 

Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kendine verilen ödülün bugüne kadar aldığı en önemli ödül olduğunu kaydeden Ülgen, "Şanlıurfa benim doğup büyüdüğüm memlekettir, futbolculuğumu her şeyimi buraya borçluyum ve buraya hizmet etmek benim için çok büyük bir onurdur. Geçtiğimiz mayıs ayında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçı olan Fenerbahçe - Trabzonspor maçının buraya alınmasında katkım olduysa ne mutlu bana. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'müz ve valiliğimizin ve duyarlı vatandaşlarımızın katkılarıyla çok güzel bir kupa finalini memleketimizde oynandı. Ardından da çok olumlu yorumlar yapıldı. Böyle sağduyulu Şanlıurfalılar olduğu sürece biz daha burada ne finaller ne büyük maçlar oynadığını göreceğiz" şeklinde konuştu.

 

Şanlıurfaspor'un da layık olduğu Süper Lig'e gelmesini ve burada Türk devlerinin maçlarını seyretmeyi çok istediğini vurgulayan Ülgen, Şanlıurfa'nın Süper Lig'e çıkmaması için herhangi bir nedenin olmadığını söyledi.

 

Şanlıurfa'da futbolun gelişmesine bir engel kalmadığını kaydeden Ülgen, yapılan GAP Arena Stadı ile eksikliklerin giderildiğini belirterek, bundan sonra işin spor yöneticilerinde bittiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor