Ukrayna'da Dağ Fare Doğurdu

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda turnuvanın iki devi Fransa ve İngiltere, Donbass Arena'da birbirlerine üstünlük kuramadılar.   EURO 2012 D Grubu'nun kritik mücadelesinde turnuvanın iki favorisi 'Üç Aslan' lakaplı İngiltere ile Fransa karşı karş

Ukrayna'da Dağ Fare Doğurdu

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda turnuvanın iki devi Fransa ve İngiltere, Donbass Arena'da birbirlerine üstünlük kuramadılar.  

 

EURO 2012 D Grubu'nun kritik mücadelesinde turnuvanın iki favorisi 'Üç Aslan' lakaplı İngiltere ile Fransa karşı karşıya geldi.

 

Ukrayna'nın Donetsk şehrindeki Donbass Arena'da oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

 

Mücadelede gol perdesini 30. dakikada İngiltere adına Joleon Lescott açarken Fransızların bu gole cevabı 39. dakikada Samir Nasri ile gerçekleşti. İkinci yarıda gol sesinin çıkmadığı mücadelenin geneli temposuz geçerken futbol şöleni izlemek isteyen futbolseverler de bir anlamda hayal kırıklığına uğradı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor