Uğur’un Trabzonspor umudu

Haber61 Özel Haber – Bu sezonu Osmanlıspor’da kiralık olarak geçiren Uğur Demirok, Trabzonspor’a dönebilmenin hayalini kuruyor. Her fırsatta Trabzonspor’da olmak ve bordo mavili kulüpte şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen Uğur Demirok bu sezon Osmanlı

Uğur’un Trabzonspor umudu

Haber61 Özel Haber –

Bu sezonu Osmanlıspor’da kiralık olarak geçiren Uğur Demirok, Trabzonspor’a dönebilmenin hayalini kuruyor.

Her fırsatta Trabzonspor’da olmak ve bordo mavili kulüpte şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen Uğur Demirok bu sezon Osmanlıspor’da oldukça iyi performans sergiledi. Mustafa Akçay yönetimindeki Osmanlı’da kendini bulduğunu ifade eden tecrübeli stoper “ Hedefim yeniden Trabzonspor’a dönerek şampiyonluk yarışında takımıma katkı sağlamak istiyorum” dedi.

Trabzonspor gibi bir camiada bulunmanın her zaman fark yaratacağını belirten Uğur için bordo mavili kulüp ise henüz net kararını vermedi. Gelecek sezonun hazırlıklarını ve transfer planlamasına şimdiden başlayan Karadeniz ekibinin Uğur’un durumunu da değerlendirerek en azından alternatifli bir kadro yapılanması içerisinde yer almasına onay çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor