Uğurlu pilotlar TS idmanında

 Trabzonspor’u Kasımpaşa’yla oynayacağı müsabaka için İstanbul’a götüren Anadolu Jet pilotları Mustafa Yeşil ve Bülent Edalı bugün yapılan antrenmanı izlediler.İstanbul yolculuğu sırasında Teknik Direktör Şenol Güneş’le görüşen Yeşil ve Edalı Trabzonspor'

Uğurlu pilotlar TS idmanında

 Trabzonspor’u Kasımpaşa’yla oynayacağı müsabaka için İstanbul’a götüren Anadolu Jet pilotları Mustafa Yeşil ve Bülent Edalı bugün yapılan antrenmanı izlediler.

İstanbul yolculuğu sırasında Teknik Direktör Şenol Güneş’le görüşen Yeşil ve Edalı Trabzonspor'a Kasımpaşa’yla oynayacağı müsabakada başarılar dilemişti. Teknik Direktör  Şenol Güneş de görüşmede her iki pilotu Trabzonspor’un  antrenmanlarına davet etmişti. Alınan farklı galibiyet sonrası uğurlu pilotlar olarak anılmaya başlayan Yeşil ve Edalı Asbaşkan Hasan Yener ve Teknik Direktör Şenol Güneş’le görüşerek, aynı başarının bundan sonraki müsabakalarda da devam etmesi temennisinde bulundular.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler