Uğur’dan mutlusu yok

Trabzonspor'un defansında yerini alan Uğur Demirok'un sakatlıktan dönmesi taraftarları sevindirdi.Takıma katıldı ve toparlanıp ilk 11’deki yerini almayı başardı.Transferi sürecindeki tavrı sebebiyle de taraftarların sevgilisi haline gelen Uğur Demirok, “K

Uğur’dan mutlusu yok

Trabzonspor'un defansında yerini alan Uğur Demirok'un sakatlıktan dönmesi taraftarları sevindirdi.Takıma katıldı ve toparlanıp ilk 11’deki yerini almayı başardı.

Transferi sürecindeki tavrı sebebiyle de taraftarların sevgilisi haline gelen Uğur Demirok, “Kazanmak çok güzel. Oynamak da çok güzel. Bir futbolcu için takımını tribünden izlemek zordur. Çok şükür ki sakatlık geçti, takıma döndüm. Bu süreçte bana destek veren ve şans tanıyan herkese çok teşekkür ediyorum. Oynamaya başladığıma göre artık taraftarlarımıza olan teşekkürü de sahada edeceğim. Bu seriyi sürdürüp ligi en iyi noktada bitirmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor