'Ufuk'ta Savcılık var !

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’e yönelik kullandığı hakarete varan ifadeler nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet edildi.  Şikayet dilekçesinin sonuç ve istem bölümünde Özerten’in medyada y

'Ufuk'ta Savcılık var !

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’e yönelik kullandığı hakarete varan ifadeler nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet edildi. 

 

Şikayet dilekçesinin sonuç ve istem bölümünde Özerten’in medyada yer alan açıklamalarının hakaret unsurları içerdiğine dikkat çekilerek, “Özel hukuka ilişkin her türlü dava ve talep hakkımız saklı kalmak kaydıyla, yukarıda açıklanan ve res’en göz önüne alınacak sebeplerden dolayı; dolayı şüpheli hakkında gerekli soruşturmanın yapılarak cezalandırılması için hakkında kamu davası açılmasını talep ederiz” denildi.

 

Trabzonspor Kulübü, Özerten'in kullandığı açıklamaların ardından, "Ufuk Özerten'in söylemleri ayda 50 bin lira'nın insanı ne hale getirebildiğinin en çarpıcı örneğidir" şeklinde açıklama yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor