UEFA'yı faks yağmuruna tuttular

Trabzonspor taraftarları UEFA Başkanı Platini’yi faks yağmuruna tutarak, UEFA’ya güvenlerinin tam olduğu mesajını verdiler. Trabzonspor taraftarlarının çektiği fax ta şu görüşlere yer verildi: "Sayın Platini; Bir Trabzonspor futbol kulübü taraftarı olarak

UEFA'yı faks yağmuruna tuttular

Trabzonspor taraftarları UEFA Başkanı Platini’yi faks yağmuruna tutarak, UEFA’ya güvenlerinin tam olduğu mesajını verdiler.

 

Trabzonspor taraftarlarının çektiği fax ta şu görüşlere yer verildi: "Sayın Platini; Bir Trabzonspor futbol kulübü taraftarı olarak gerek Futbol Federasyonun gerekse O’nun alt komitelerinde vuku bulan gelişmelere karşısında ki hissiyatımızı ve endişelerimize dikkat çekmek için bu faks mesajını size gönderiyoruz.

 

Bugün değişik kaynaklardan gelen teyitlere göre Fenerbahçe CAS’a karşı açmış olduğu davayı geri çekmiş ve buna ek olarak Futbol Federasyonumuzun Etik kurulunun ikinci raporunda birinci raporun tam aksine Fenerbahçe Kulübünün teşvikle suçlu olmadığı belirtilecektir. Birinci raporda Fenerbahçe tüm maçlardan şike ile ilgili suçlu bulunmuştur.

 

Tüm bu yukarı da belirtilenlerden anladığımız Fenerbahçe ve Futbol Federasyonumuz UEFA ile bu konuda anlaşıp Fenerbahçe’nin 2010-2011 futbol sezonunda yaptıklarından suçsuz bulunacağı ve bu sezonun şampiyonu olarak kalacağıdır. Bu sezonla ilgili olarak Fenerbahçe sadece Şampiyonlar Ligine katılamamış. UEFA sayesinde Trabzonspor katılmıştır.

 

Yukarıda tüm belirttiklerimiz doğrultusunda şike yapanların sonunda kazançlı çıkmalarına müsaade etmeyeceğiniz ve sıfır toleranstan taviz vermeyeceğinize size olan güvenimiz tamdır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor