UEFA'ya TS'nin hesabını soracak!

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın Fatih Altaylı’ya konuk olduğu programda Altaylı’nın sorduğu soru Aydınlar’a kem küm ettirdi.Televizyon programında bir okuyucudan “Maden "0" tölerans Trabzonspor başkanı da ifade verdi, yargılanıyor. Şener o kapsama girm

UEFA'ya TS'nin hesabını soracak!

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın Fatih Altaylı’ya konuk olduğu programda Altaylı’nın sorduğu soru Aydınlar’a kem küm ettirdi.

Televizyon programında bir okuyucudan “Maden "0" tölerans Trabzonspor başkanı da ifade verdi, yargılanıyor. Şener o kapsama girmiyor mu? Sorusu üzerine Aydınlar, “Bu gerçekten çok doğru bir soru. Bu kararı alan ben değilim, biz de değiliz. Bu kararı alan UEFA’dır. Hakikaten UEFA’ya sormak gerekir. Biz de sorarız bu soruyu UEFA’ya” dedi.

Altaylı’nın Bu soruyu sormanız Trabzonspor’u gammazlamak olmaz mı? Sorusuna ise “Yok öyle değil, o niyetle sormayacağız! Bu soruyu sormakta insanlar haklı ama bu sorunun muhatabı ben değilim” diyerek cevapladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor