UEFA'ya teşekkür!

Bursaspor kulübü dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi ve federasyon temsilcisi İrfan Koç: "Söylenecek birşey yok"Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Fenerbahçe'nin 2011-12 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmayacağını açıklamasını Bursaspor Kulübü Dış İ

UEFA'ya teşekkür!

Bursaspor kulübü dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi ve federasyon temsilcisi İrfan Koç: "Söylenecek birşey yok"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Fenerbahçe'nin 2011-12 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmayacağını açıklamasını Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç değerlendirdi. Koç, "Karara saygı gösteriyoruz. UEFA'nın verdiği karar doğrultusunda hareket ediliyor. Buna söylenecek birşey yok" dedi.

BURSASPOR TARAFTARINDAN UEFA'YA TEŞEKKÜR

Bursaspor taraftarı Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2011-2012 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını açıklamasını değerlendirdi. Taraftarlar forum ve internet sitelerinde şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir şey yokmuş gibi davranan Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli olan uyarıları yapıp tokat gibi bir cevap veren ve men kararını aldırmaya zorlayan UEFA'ya, temiz futbol izlemek isteyen tüm taraftarlar adına teşekkürlerimizi sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor