UEFA'nın sitesi de Bordo- Mavi

Futbolda şike soruşturması kapsamında başkanı tutuklu bulunan ve Süper Ligi Trabzonspor’la eşit puanda bitiren, fakat farklı averajla şampiyonluk kupasını alan Fenerbahçe’yi, UEFA Şampiyonlar Liginden ihraç etmiş ve yerine kupası verilmeyen şampiyon Trabz

UEFA'nın sitesi de Bordo- Mavi

Futbolda şike soruşturması kapsamında başkanı tutuklu bulunan ve Süper Ligi Trabzonspor’la eşit puanda bitiren, fakat farklı averajla şampiyonluk kupasını alan Fenerbahçe’yi, UEFA Şampiyonlar Liginden ihraç etmiş ve yerine kupası verilmeyen şampiyon Trabzonspor’u dahil etmişti.

Bu konuda TFF her ne kadar Fenerbahçe’yi savunsa da UEFA Başkanı Michael Platini Şampiyonlar Ligini Trabzonspor’un hak ettiğini savunarak bu hakkı Trabzonspor’a vermişti.

Ve dün akşam…

Trabzonspor’un 28 yıl önce yine 14 Eylül’de İnter’i yenmişti ve dün akşam 28 numaralı oyuncu Celustka ile Trabzonspor’da tarih tekerrür etti. Trabzonspor İnter’e karşı 1-0’lık skoruyla Şampiyonlar Ligi puan durumunda ilk sırada yerini aldı.

UEFA’nın sitesi de Bordo- Mavi

Dün akşamki Trabzonspor’un başarısından sonra UEFA’nın resmi sitesi olan www.uefa.com sitesinin manşetini Trabzonspor süsledi. UEFA sitesindeki haberde "Celustka Trabzonspor'a hayallerini yaşattı" başlığı kullanıldı.

UEFA’nın bu davranışı da Trabzonsporluların ruhunu bir kez daha okşadı.

uefa_trabzonsporrr.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor