UEFA'nın kararına TFF açıklaması

 UEFA'nın Galatasaray ve Trabzonspor için Avrupa Kupaları'na katılım için gereken izin kağıdını gönderdiği ancak Fenerbahçe bu izin belgesini henüz göndermediği bilgisi ulaştı!   Haber bir anda yayılırken ilk açıklama Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanv

UEFA'nın kararına TFF açıklaması

 

UEFA'nın Galatasaray ve Trabzonspor için Avrupa Kupaları'na katılım için gereken izin kağıdını gönderdiği ancak Fenerbahçe bu izin belgesini henüz göndermediği bilgisi ulaştı! 

 

 

Haber bir anda yayılırken ilk açıklama Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Ufuk Özerten'den geldi. Bir açıklamada bulunan Özerten, yaşanan spekülasyonları doğrularken, bu durumun Fenerbahçe'ye UEFA'dan bir ceza geleceği anlamına gelmediğini söyledi.

 

UEFA, Fenerbahçe'ye ceza verirse geçen sezon olduğu gibi Şampiyonlar Ligi'ne Trabzon gidecek..

 

Dün akşam saatlerinde gelen haber Trabzonspor ve Galatasaray cephesinde büyük sevinç yarattı. Eğer UEFA, Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men ederse Şampiyonlar Ligi'ne geçtiğimiz sezon olduğu gibi Trabzonspor gidecek.

 

 

 

1- TOPLU CEZA YOK!

 

Dün UEFA'dan Galatasaray ve Trabzonspor'a gönderilen onay yazını "Toplu ceza gelecek" iddialarını da ortadan kaldırdı. UEFA eğer gerekli görürse sadece kulüplere bireysel ceza verecek. Suçsuz takımlar Avrupa'da olacak.

 

2- GÖZLER DİSİPLİN'DE


F.Bahçe dünkü kararın ardından gözünü UEFA Disiplin Kurulu'na çevirdi. Disiplin Kurulu'nun önümüzdeki 10 gün içinde kararını vermesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'in Avrupa'dan men edilmesi söz konusu.

 

3- BJK&BURSA CAS'TA!

 

UEFA daha önce Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men ettiği Beşiktaş ve Bursaspor için de onay yazısı gönderledi. İki kulübümüz de CAS'a itirazını yaptı. CAS'taki davanın neticesine göre Beşiktaş ve Bursa yeniden onay alabilir.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor