UEFA'dan Trabzonspor'a uyarı

Galatasaray taraftarının Dortmund maçında çıkardığı olaylar sonrasında UEFA, Trabzonspor'un Lokeren ile oynayacağı maçın güvenlik seviyesini 2'inci dereceden 3'üncü dereceye yükseltti. Belçika'da yaşayan Türklerin temsilcilerine maçtan önce şehir merkezin

UEFA'dan Trabzonspor'a uyarı
Galatasaray taraftarının Dortmund maçında çıkardığı olaylar sonrasında UEFA, Trabzonspor'un Lokeren ile oynayacağı maçın güvenlik seviyesini 2'inci dereceden 3'üncü dereceye yükseltti.
 
Belçika'da yaşayan Türklerin temsilcilerine maçtan önce şehir merkezinde toplanma, stada beraber yürüme ve meşale yakma konusunda uyarılar yapıldı. Alman polisinden daha sert önlemler alınacağı ve stat dışında dahi olsa meşale yakan kişilerin ivedilikle gözaltına alınacağı bilgisi verildi.
 
Ayrıca maça girerken taraftarların daha sıkı şekilde aranması için de uyarı yapıldı. UEFA'dan da Trabzonspor kulübüne taraftarların olay çıkarmaması için uyarı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor