UEFA'dan Trabzon'a teşekkür

UEFA Müsabakalar Bölümü Maç Operasyonları Yöneticisi Keith Dalton Trabzonspor kulübüne bir teşekkür yazısı gönderdi. Dalton stadyum zemininde yapılan değişikliğin kendilerini son derece memnun ettiğini belirterek bu konudaki üstün çabalardan dolayı Trabzo

UEFA'dan Trabzon'a teşekkür

UEFA Müsabakalar Bölümü Maç Operasyonları Yöneticisi Keith Dalton Trabzonspor kulübüne bir teşekkür yazısı gönderdi. 

Dalton stadyum zemininde yapılan değişikliğin kendilerini son derece memnun ettiğini belirterek bu konudaki üstün çabalardan dolayı Trabzonspor kulübüne teşekkür etti. Dalton yazısında, “27 Eylül’de Trabzonspor ile Lille arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasının ardından yaşanan endişelerimize rağmen CSKA Moskova maçında oyun zeminin kalitesini görmek bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Yarışmaların kalitesini en üst seviyede tutabilmek adına gösterdiğimiz çabaların arasında saha koşulları elbette önemli yer tutmaktadır. UEFA olarak sizlere yakılan saha zeminine ulaşabilmek adına yaptığınız tüm çabaların farkındayız. Bu konudaki tüm çabalara ve gösterdiğiniz efora teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor