UEFA'dan TFF'ye tebrik!

UEFA, 11 ilde 28 kez sergilenerek 15 bini aşkın çocuğa ulaşan ''Futbol Sadece Bir Oyundur'' isimli tiyatro oyunu için Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) tebrik etti.UEFA Futbol ve Sosyal Sorumluluk Direktörü Patrick Gasser tarafından TFF Başkanvekili Lutf

UEFA'dan TFF'ye tebrik!

UEFA, 11 ilde 28 kez sergilenerek 15 bini aşkın çocuğa ulaşan ''Futbol Sadece Bir Oyundur'' isimli tiyatro oyunu için Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) tebrik etti.

UEFA Futbol ve Sosyal Sorumluluk Direktörü Patrick Gasser tarafından TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan'a gönderilen mesajda, ''Türkiye Futbol Federasyonu HERKESiçinFUTBOL bölümünü, bu yaratıcı girişim için tebrik ediyoruz. Çocuklara futbol sevgisini, saygı ruhunu ve Fair Play'i tanıtmak için tiyatroyu kullanmak eşsiz bir yaklaşımdır. Oyunun Türkiye çapında 15 bin seyirci çekmesi başarının kanıtıdır. Bu kapsamda tiyatro sanatçısı Enis Fosforoğlu'na da en iyi dileklerimizi iletiyoruz'' ifadelerine yer verildi.

UEFA tarafından gönderilecek 50 adet UEFA Saygı futbol topunun da, geleceğin centilmen ve saygılı futbol seyircisini yaratmayı hedefleyen oyunun bu yıl sergilenecek bölümlerini izleyecek çocuk seyircilere dağıtılacağı belirtildi.

Futbol Genel Direktörlüğünün HERKESiçinFUTBOL programı kapsamında çocuklara futbol sevgisini, saygıyı ve fair play kavramlarını aşılamayı amaçlayan TFF, bu konuda Enis Fosforoğlu Çocuk Tiyatrosu ile işbirliği yaptı. 11 ilde 28 kez sergilenen oyun, 15 binin üzerinde çocuğa ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor