UEFA'dan TFF'ye Fener cevabı!

UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile yaptığı görüşmelerde tavrını belli etti: ''Şike-teşvik olmadığından yüzde 100 emin olun. Yüzde 1 bile şüphe varsa, gereğini yapın!''Şike soruşturmasında dün de soruşturma ve adliye süreci devam etti.Türkiye

UEFA'dan TFF'ye Fener cevabı!

UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile yaptığı görüşmelerde tavrını belli etti: ''Şike-teşvik olmadığından yüzde 100 emin olun. Yüzde 1 bile şüphe varsa, gereğini yapın!''

Şike soruşturmasında dün de soruşturma ve adliye süreci devam etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği kararlar merakla beklenirken, UEFA'nın federasyonla sürekli irtibat halinde olduğu ve durumla ilgili sürekli bilgi aldığı ifade edildi. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ve Futbol Federasyonu Başkanvekili Lutfi Arıboğan da konuyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

UEFA'nın konu hakkında daha net bilgi sahibi olabilmek için İstanbul'a bir heyet göndererek durumu daha yakından takip etmek istediği kaydedildi. UEFA yönetim kurulunun konuyla ilgili duruşunun ise son derece katı olduğu gelen haberler arasında.

TFF'nin vereceği karar öncesinde UEFA yetkililerinin, "Vereceğiniz karar öncesinde olayı en ince ayrıntısına kadar inceleyin. En ufak şüpheyi bile değerlendirmek çok önemli. Şayet, elde edilen delillerden kafanızda 'şike yapıldığına dair' yüzde bir şüphe oluşsa bile gereğini yapın. Yönetmelik ve talimatlar ne diyorsa onu yapın" şeklinde görüş belirttiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor