UEFA'dan şok karar...

 Ukrayna 1. Ligi ekiplerinden FC Arsenal Kyiv, UEFA Avrupa Ligi 3. ön elemesinde ND Mura ile oynadığı ilk karşılaşma sonunda 3-0 hükmen mağlup ilan edildi. Geçtiğimiz Perşembe günü Ukrayna'da oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanan Arsenal Kyiv'de, Ukrayna ekibi

UEFA'dan şok karar...

 

Ukrayna 1. Ligi ekiplerinden FC Arsenal Kyiv, UEFA Avrupa Ligi 3. ön elemesinde ND Mura ile oynadığı ilk karşılaşma sonunda 3-0 hükmen mağlup ilan edildi.

 

Geçtiğimiz Perşembe günü Ukrayna'da oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanan Arsenal Kyiv'de, Ukrayna ekibinin 3. golünü kaydeden Eric Matouko'nun kart cezalısı olduğu ve karşılaşmada yer almasının yasak olduğu belirlendi.

 

Kamerunlu Matoukou, 2010'da UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde eski takımı Genk forması ile Porto'ya karşı sahaya sürülmüş ve gördüğü kırmızı kart sonunda 2 maç oynamama cezası almıştı.

 

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği(UEFA), yazılı bir bildiri ile Arsenal Kyiv takımının karara 3 gün içinde itiraz edebileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler