UEFA'dan şike bildirisi!

UEFA, Bosna Hersek Birinci Futbol Ligi'nde (Premijer Liga) son üç sezonda beş maçta şike yapıldığı şüphesiyle ülkenin futbol federasyonuna bildiri gönderdi.Bosna Hersek Futbol Federasyonu Müsabakalar Birimi Sorumlusu Elmir Pilav, bahsi geçen beş maçtan bi

UEFA'dan şike bildirisi!

UEFA, Bosna Hersek Birinci Futbol Ligi'nde (Premijer Liga) son üç sezonda beş maçta şike yapıldığı şüphesiyle ülkenin futbol federasyonuna bildiri gönderdi.

Bosna Hersek Futbol Federasyonu Müsabakalar Birimi Sorumlusu Elmir Pilav, bahsi geçen beş maçtan birinin bu sezona ait, diğer dört maçın ise önceki iki sezonda oynanan müsabakalar olduğunu söyledi.

UEFA'nın söz konusu beş maç ile ilgili herhangi bir soruşturma başlatmadığını vurgulayan Pilav, "Federasyonumuza bazı maçların şüpheli olduğu yönünde bir bildiri geldi. UEFA, üyesi olan ülkelerin liglerindeki karşılaşmaları takip eden bir sisteme sahip. Maçların sonuçlarında ya da bahis oyunlarının oranlarında bir düzensizlik yaşandığı zaman ülke federasyonlarını bu konuda bilgilendiriyor" diye konuştu.

Elmir Pilav, federasyon bünyesinde şike iddialarını araştıran bir ekibin bulunduğunu belirterek, "Ekibin araştırmalarının bir kısmı tamamlandı, bir kısmı hala devam ediyor. Federasyonumuz, bu konuda kaliteli bir araştırma yapabilecek kapasiteye sahip" ifadelerini kullandı.

UEFA tarafından gönderilen bildiride "şüpheli" olarak nitelendirilen beş maçtan ikisinde kesinlikle şike yapılmadığına karar verdiklerini aktaran Pilav, diğer üç maçla ilgili araştırmaların sürdüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler