UEFA'dan resmi açıklama! 'G.Saray'ın cezası...'

İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA genel merkezinde AA muhabirinin sorularını cevaplandıran UEFA yetkilisi, mali durumunu düzeltmesi için UEFA Finansal Fair Play Komitesi tarafından 2014'ün mayıs ayından bu yana izlenen Galatasaray'ın 2015-16 sezonu s

UEFA'dan resmi açıklama! 'G.Saray'ın cezası...'

İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA genel merkezinde AA muhabirinin sorularını cevaplandıran UEFA yetkilisi, mali durumunu düzeltmesi için UEFA Finansal Fair Play Komitesi tarafından 2014'ün mayıs ayından bu yana izlenen Galatasaray'ın 2015-16 sezonu sonunda denetlenme süresinin dolacağını ifade etti.

Galatasaray'ın denetlenme süresinin uzatılmadığı takdirde Mayıs 2016'da sürenin dolacağına işaret eden yetkili, aralık ayında sunulacak raporun belirleyici olabileceğinin altını çizdi.

Yetkili, "Galatasaray'ın kar-zarar dengesiyle ilgili durumu hakkındaki yılın son raporu aralık ayında sunulacak. Galatasaray'ın ceza alıp almayacağı rapor sonrası netlik kazanacak" dedi.

Mali durumunu düzeltmesi için verilen 2 yıllık süreyi bu sezonun sonunda dolduracak sarı-kırmızılı kulüp, Avrupa kupalarına katılım için mecburi olan UEFA lisansı almakta sıkıntı yaşamamak için 2 yıl daha ek süre talebinde bulunuyor.

Galatasaray'ın UEFA Finansal Fair Play Komitesi'ne sunacağı son mali raporlarda, önemli iyileşmelere dikkat çekilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor