UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev!

Fransa ile Kazakistan Ümit Milli Takımları arasında yapılacak 2013 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Oğuz Sarvan görevli olacak.UEFA, Fransa ile Kazakistan Ümit Milli Takımları arasında yapılacak 2013 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Oğuz Sarvan'

UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev!

Fransa ile Kazakistan Ümit Milli Takımları arasında yapılacak 2013 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Oğuz Sarvan görevli olacak.

UEFA, Fransa ile Kazakistan Ümit Milli Takımları arasında yapılacak 2013 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Oğuz Sarvan'a görev verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, UEFA tarafından eski Merkez Hakim Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan'ın 7 Ekim Cuma günü Fransa ile Kazakistan takımları arasında oynanacak 2013 Avrupa Ümitler Şampiyonası grup eleme maçında gözlemci olarak görevlendirildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor