UEFA'dan iki Türk takımına soruşturma!

Şike yaptığı gerekçesiyle Fenerbahçe'yi bu sezon Avrupa kupalarına almayan UEFA yine şike olaylarına karışan Sivasspor ve Eskişehirspor hakkında  disiplin soruşturması başlattığını açıkladı.Şikede sıfır tolerans ilkesini benimseyen ve maçın sonucuna doğru

UEFA'dan iki Türk takımına soruşturma!

Şike yaptığı gerekçesiyle Fenerbahçe'yi bu sezon Avrupa kupalarına almayan UEFA yine şike olaylarına karışan Sivasspor ve Eskişehirspor hakkında  disiplin soruşturması başlattığını açıkladı.

Şikede sıfır tolerans ilkesini benimseyen ve maçın sonucuna doğrudan veya dolaylı olarak etkide bulunan kulüplere cezai yaptırımda bulunma kararı alan UEFA, bu tutumu kapsamında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ve Eskişehirspor'a disiplin soruşturması açtı.
 
UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada cezai yaptırımlara ilişkin detaylı bilgi verilmezken, Eskişehirspor ve Sivasspor hakkında kararın 2-3 Haziran'da Nyon'da yapılacak toplantıda belli olacağı ifade edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler