UEFA'dan flaş adım!

UEFA; Trabzonspor’un başvurusunu dikkate alarak TFF hakkında bir inceleme başlattı.17 Temmuz’da bahsedilen konular UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi tarafından ele alınacak. Gerekli görülmesi halinde bir soruşturmaya dönüştürülerek UEFA Disiplin Kurulu’na

UEFA'dan flaş adım!

UEFA; Trabzonspor’un başvurusunu dikkate alarak TFF hakkında bir inceleme başlattı.

17 Temmuz’da bahsedilen konular UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi tarafından ele alınacak. Gerekli görülmesi halinde bir soruşturmaya dönüştürülerek UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilecek. Hazırlanacak raporlar doğrultusunda TFF hakkında gerekli yargılamalar yapılacak.

1-) TFF'nin özerkliği,

2-) Irkçılıkla mücadele,

3-) Şike ile mücadele;

başlıkları altında TFF'nin faaliyet raporları incelenecek. Mahkemeden Emre Bölezoğlu aleyhine çıkan kararın da incelemeye dahil edildiği bilgisi ise TFF'nin canını oldukça sıkmış durumda.

UEFA Disiplin Kurulu'nun yürüteceği soruşturma ve yapacağı yargılamalar sonucunda özellikle özerklik konusundaki zaafiyet ve şike ile ırkçılık gibi suçlara karşı eylemsizlik olduğunu kanaat getirilirse, TFF’nin üyeliğini süresiz olarak askıya alınması gündeme gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor