UEFA'dan Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü, dün yapmış olduğu açıklamayla 11 Nisan 2014 tarihinde CAS kararına karşı yapmış oldukları itirazın İsviçre Federal Mahkemesi'nin reddedildiğini duyurmuştu.Bu karar üzerine UEFA’dan da bir açıklama geldi. “UEFA, Federal Mahkeme’nin karar

UEFA'dan Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü, dün yapmış olduğu açıklamayla 11 Nisan 2014 tarihinde CAS kararına karşı yapmış oldukları itirazın İsviçre Federal Mahkemesi'nin reddedildiğini duyurmuştu.

Bu karar üzerine UEFA’dan da bir açıklama geldi. “UEFA, Federal Mahkeme’nin kararını memnuniyetle karşılaşmıştır” başlığıyla yayınlanan haberde Federal Mahkeme’nin kararıyla birlikte konuyla ilgili bütün disiplin prosedürlerinin kapandığı belirtildi. Ayrıca UEFA Disiplin Komitesi’nin aldığı bütün kararların da yerinde olduğunun altı çizildi.

Fenerbahçe, 2013’ün Temmuz ayında alınan kararla 2013-14 Şampiyonlar Ligi sezonundan ihraç edilmişti. Sarı lacivertli ekip bu karar üzerine Uluslar arası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvurmuş, mahkeme de UEFA’nın verdiği kararı onamıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler